Praktijk voor persoonlijke reading, healing en coaching waarin jij volledig centraal staat
Persoonlijke reading, healing en hsp coaching
 
shutterstock_675368233 achtegrond kaart en site kleurigleven.jpg

Persoonlijke reading

Waarom zou je bij mij langskomen voor een persoonlijke reading? Dat is een hele goede vraag.

Mijn antwoord is dan altijd: als jij op wat voor manier op zoek bent naar antwoorden en heel graag inzicht wil krijgen in je persoonlijke situatie dan is een reading een fijne manier om deze te krijgen.

Ben je bijvoorbeeld al langer burn-out en weet je maar niet waarom je niet opknapt of waar je energie gebleven is, dan kan een reading je soms net meer antwoorden of duidelijkheid geven.

Loopt je energie makkelijk weg, of loop je telkens tegen dezelfde problemen aan in je leven en snap je niet waarom jou dit nu telkens overkomt. Met een reading krijg je inzichten in jou patronen en wat hierin de bedoeling is. 

Ben je in de rouw vanwege het overlijden van een dierbare en zou je graag antwoorden willen of een mooie boodschap, dan kan ik in een reading contact leggen. Ik vraag je een foto mee te nemen of een persoonlijk voorwerp (zoals bv. een sieraad) zodat ik contact kan maken. Dit hoeft overigens niet persee, ook zonder foto of voorwerp is het mogelijk contact te maken. De readings worden vaak als troostend en dierbaar ervaren. 

Ben je nieuwsgierig of er meer is in het leven, of ben je gewoon nieuwsgierig wat er zich laten zien dan ben je ook van harte welkom voor een reading. 

Hoe werkt het dan bij mij? 

Als zolang ik mij herinner, zie, hoor en voel ik de energie om mij heen. Als kind dacht ik dat iedereen dit zo zag, het was voor mij heel normaal om meer te zien dan fysiek aanwezige personen. Het was me nogal een eye opener dat het helemaal niet zo bleek te zijn, en dat de meeste mensen om mij heen, het eigenlijk maar raar en eng vonden. In de loop van de jaren merk ik dat er steeds meer intresse is en mensen meer open staan om ook de energie om ons heen te leren kennen.  

Steeds vaker hoor ik na een reading dat dit het ontbrekende stukje was, om te ontdekken hoe je volledig kan gaan herstellen of jezelf beter te leren kennen.

Wat doe ik en hoe dit ik dit?

Ik ben helderziend, en heldervoelend. Mijn talent, zoals ik het zelf graag noem, bestaat uit dat ik al mijn zintuigen kan openstellen voor het ontvangen van alle energie en informatie om ons heen.

Als ik me afstem op jouw energie ontvang ik informatie die voor jou belangrijk is. Er komen beelden, gevoel of woorden. Ik vertel wat ik voel, zie en hoor, ook als je vragen hebt, beantwoord ik die op deze manier. Dit kan inzicht geven in jouw persoonlijke situatie, zodat jij de antwoorden krijgt die je inzicht, troost en duidelijkheid geven. Ook maak ik contact met dierbare overledenen, beschermengelen of persoonlijke gidsen. zodat ik de voor jouw bestemde persoonlijke boodschap door mag geven. 

Ik doe geen voorspellingen over ziekte en gezondheid.

Ik weet niet wat er gaat komen, want ik vertel je wat ik op dat moment hoor, zie en voel. Er is altijd ruimte voor vragen.

De readings zijn voor mij hele dierbare en bijzondere afspraken.

Ik werk op basis van vertrouwen en respect voor ieder die aanwezig is.

Soms zie ik onbalans in de energie en vraag ik of ik je een aanvullende energie healing mag geven.

Een reading vind plaats in mijn praktijk aan huis.

Vindt je het prettiger als ik naar jou toe kom, ik bespreek graag wat de mogelijkheden zijn. 

Mijn hartenwens is dat het bezoeken van een medium net zo vanzelfsprekend gaat zijn als een bezoek aan de tandarts of fysiotherapeut. Het is een aanvulling voor je persoonlijke welzijn met inzichten die je verder brengen in je leven.

Ik hoop je snel te ontmoeten.

Met warme groet,

Silvia