Praktijk voor hooggevoelige kinderen en volwassenen gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige mensen
praktijk in begeleiding van hooggevoelige mensen
 
IMG_20160705_095919 (2).jpg

Persoonlijke reading

Als zolang ik mij herinner, zie, hoor en voel ik de energie om ons heen. Als kind dacht ik dat iedereen dit zo zag, het was voor mij heel normaal om meer te zien dan fysiek aanwezige personen. Het was me nogal een eye opener dat het helemaal niet zo bleek te zijn, en dat de meeste mensen om mij heen, het eigenlijk maar raar en eng vonden. Dit zorgde ervoor dat ik mij ging afsluiten en er niet meer over sprak. Echter is het een onderdeel van wie ik ben en staat het deurtje naar de andere zijde altijd op een kiertje open. Na jaren struggelen leerde ik hoe ik ermee om kan gaan en was het tijd om uit de "spirituele kast" te komen. 

Hoe mooi is het om nu te kunnen zeggen: dit is mijn talent wat ik meegekregen heb, net als dat een ander het talent om mooi te kunnen zingen heeft.

De readings zijn voor mij hele dierbare en bijzondere afspraken. Je komt bij mij in de praktijk, of ik kom bij jou thuis. Ik stem me af op jou energie of de ruimte waar we zijn. Dan komen er beelden of woorden en deze geef ik door.

Ik vertel wat ik voel, zie en hoor, ook als je vragen hebt, beantwoord ik die op deze manier. 

Soms is er contact met een dierbare overledene, of krijg je een prachtige persoonlijke boodschap van een beschermengel of persoonlijke gids.

Ik weet nooit vantevoren hoe een contact gaat verlopen.  

Ik doe ook geen voorspellingen over de toekomst, ziekte en gezondheid. Ik benoem echt alleen wat er op het moment van de reading gebeurd en benoemd wordt.

Mijn ervaring is dat er prachtige verbindingen ontstaan die een stukje troost, heling of opheldering geven. 

Ik werk op basis van vertrouwen en respect voor ieder die aanwezig is.

Sinds kort ben ik ook consulente bij Mediumchat. Via een chat- of email consult stem ik me af op de energie van de persoon. 

Wil je meer informatie of een afspraak maken, dan kun je me mailen en neem ik zsm contact met je op: info@pinkpoppie.nl