Pinkpoppie: praktijk voor hoog gevoelige kinderen en volwassenen waarin jij volledig centraal staat
praktijk in begeleiding van hooggevoelige mensen
 
Silvia pink poppie.jpg

Wie ben ik?

Graag stel ik me voor.

Ik ben Silvia, getrouwd, moeder van twee, bijna volwassen, kinderen en woon al mijn hele leven in het hart van de Bollenstreek.

Vanaf het moment dat ik moeder zou worden, begon mijn eigen spirituele ontwikkeling. Ik kon niet meer om mezelf heen, kon niet blijven ontkennen dat ik echt anders ben en anders reageer dan de meeste mensen om mij  heen. Mijn hoog gevoelig zijn zat me enorm in de weg. Ik wilde met alles en iedereen mee doen, niet opvallen of aanstellen, maar dat ging echt niet meer. Het was de tijd om mijzelf leren te begrijpen. Het is het mooiste kado en avontuur wat ik ooit aangegaan ben. 

Toen ik meer en meer ontdekte hoe fijn het is om jezelf te kunnen zijn, en mezelf overeind te houden in deze drukke en hectische wereld, besloot ik om mezelf hierin te gaan specialiseren om kinderen en volwassenen die ook zo tegen hun gevoeligheid aanlopen te helpen.

En nog steeds ben ik niet uitgeleerd. Ik blijf bijscholen en door ontwikkelen. Ook mijn eigen bevindingen gebruik ik steeds meer.

De laatste jaren merk ik dat mijn clienten steeds jonger worden. Dat vind ik een geweldige ontwikkeling. Dit betekent dat mensen steeds sneller voor zichzelf durven kiezen en willen weten wie zij echt zijn. 

Omdat ik ook niet alles weet werk ik graag samen binnen een groot netwerk. Zo kan ik je een aanbeveling doen als ik niet de juiste persoon voor jou vraag ben. Ik ben oa aangesloten bij Bewust Bollenstreek: www.bewustbollenstreek.nl en HSP begeleiding Nederland: www.hspbegeleidingnederland.nl 

Ik hoop dat je een beetje indruk hebt gekregen wie ik ben, voel je van harte welkom en wees trots op dat je al zover gekomen bent om mijn site te vinden en lezen.

Met hartelijke groet,

Silvia 

 

 
opleidingen.jpg

Opleidingen

Ik vind het belangrijk dat ik professioneel en onderbouwd mensen kan begeleiden. Daarom heb ik mij op verschillende manieren geschoold en vind ik het belangrijk om regelmatig mijn kennis op te frissen.

In september ga is starten met de een jarige medium opleiding bij Marion Berndsen. Dit is om mijn mediumschap nog verder te ontwikkelen.

Naast mijn opleidingen heb ik mijn eigen ervaring als hooggevoelig persoon. Ik gebruik mijn belevingswereld en ervaringen als hsp als voorbeeld om de theorie om de leergang hsp te verduidelijken. 

De opleidingen die ik heb gedaan:

Aura-Soma level 1 tot en met 3

Aura-Soma Presentatie Vaardigheden

Avalon ELA healing opleiding

Leergang HSP begeleider 

Kindercoaching

MDGO Agogisch Werk

Coach gezonde kinderopvang

 

Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd waaronder:

verdiepingsavonden mediumschap

basiscursus meditatie

Intuitieve ontwikkeling 

Healing opleiding

BHV