Praktijk voor persoonlijke reading, healing en coaching waarin jij volledig centraal staat
Persoonlijke reading, healing en hsp coaching
 
portret silvia.jpg

Graag stel ik mijzelf verder voor

Rond mijn veertigste liep ik vast op alles wat normaal leek te zijn in mijn leven. Ik ben toen voor het eerst, mijzelf gaan verdiepen in wie ik werkelijk ben. Mijn eigen hoog gevoelig zijn heb ik opnieuw mogen ontdekken. Ook kwamen mijn heldervoelend en helderziend zijn steeds meer naar voren. Ik voelde dat ik vanuit mijn ziel meer wilde leren en ben bij Marion Berndsen de healing opleiding Avalon ELA gaan doen. In deze opleiding leerde zij mij vertrouwen op mijn waarnemingen. In de daaropvolgende jaren heb ik diverse workshops en trainingen gevolgd om mijn mediumschap verder te leren begrijpen. Echter nu, na het starten met de opleiding Mediumschap, leerde ik hoe ik mijn gave volledig durf te omarmen, accepteren, vertrouwen en mag gaan inzetten. Marion haar vertrouwen en ondersteuning brachten mij de balans, en gaven me de vleugels, om echt voor het mediumschap te kiezen.

Ik vind het belangrijk dat ik professioneel en onderbouwd mensen kan begeleiden. Daarom heb ik mij op verschillende manieren geschoold en doe ik regelmatig nascholing om mij te blijven ontwikkelen.

Ook ben ik aangesloten bij het CAT: het collectief alternatief therapeuten. Zo weet je dat ik professioneel werk.

Afgelopen september ben ik gestart met de een jarige medium opleiding bij Marion Berndsen. Dit is om mijn mediumschap nog verder te ontwikkelen en verdiepen. Voor mij is het belangrijk dat ik jou zo duidelijk mogelijk kan laten weten wat ik doorkrijg, voel en zie en jij de boodschap goed duidelijk kan ontvangen.

Naast alle opleidingen ben ik ervaringsdeskundige. Ik ben zeer hooggevoelig, heldervoelend en helderziend en gebruik mijn belevingswereld en ervaringen als voorbeeld om de afspraken te verduidelijken en onderbouwen. Zowel bij een persoonlijke reading als bij het begeleiden/coachen van hooggevoelige volwassenen en kinderen.

Naast mijn individuele werkzaamheden werk ik samen met Jessica. Wij hebben samen een superleuk programma ontwikkeld voor hooggevoelige jonge kinderen. Alle informatie hierover kun je vinden onder het tabje pinkpoppies hoog gevoelige kinderen. 

En omdat ik ook niet alles weet en kan, werk ik graag samen binnen een groot netwerk. Zo kan ik je een aanbeveling doen als ik niet de juiste persoon voor jouw vraag ben. Ik ben oa aangesloten bij Bewust Bollenstreek: www.bewustbollenstreek.nl en HSP begeleiding Nederland: www.hspbegeleidingnederland.nl

Hieronder volgt een overzicht van de opleidingen die ik tot op heden gedaan heb:

 Aura-Soma kleurentherapie level 1 tot en met 3

Aura-Soma kleurentherapie Presentatie Vaardigheden

Avalon ELA healing opleiding

Leergang HSP begeleider Eszenzz methode

Bijscholing: Ontdek je kracht en kom tot bloei (met het innerlijk kind werken)

Kindercoaching

MDGO Agogisch Werk

Coach gezonde kinderopvang

Ook heb ik nog een aantal cursussen gevolgd waaronder:

verdiepingsavonden mediumschap (reading, psychometrie, aura lezen, innersoulreading etc)

basiscursus meditatie

Intuitieve ontwikkeling 

Healing opleiding

Mandala kaartenset maken en teken opleiding