Praktijk voor persoonlijke reading, healing en coaching waarin jij volledig centraal staat
Persoonlijke reading, healing en hsp coaching
 
logo.png

Welkom op mijn site

Welkom bij Pinkpoppie. Mijn naam is Silvia.  Ik woon al mijn hele leven in de prachtige Bollenstreek vlak aan zee. 

Mensen komen bij mij voor een persoonlijke reading, een healing of voor begeleiding van hoe je van hooggevoelig zijn je kracht maakt. Voor mij is het belangrijk dat je jezelf kunt zijn, ik werk laagdrempelig en ben open en eerlijk. Wat je ziet is wat je krijgt zeg ik altijd, nuchter, eerlijk, soms recht door zee maar dan ook zeker met een vleugje humor. Er is tijdens een afspraak ruimte voor een lach en een traan en ik neem de tijd die voor jouw nodig is.

Ook organiseer ik regelmatig leuke en creatieve workshops waar we met een groep onze spiritualiteit verder onderzoeken en verdiepen. Heerlijke dagen of avonden waar we kunnen delen en ervaren.

Het geven van healing en persoonlijke readings zijn voor mij dierbare en bijzondere afspraken. Ik werk op basis van vertrouwen voor ieder die aanwezig is. 

Mijn hartenwens is dat het bezoeken van een medium net zo vanzelfsprekend wordt, als een bezoek aan de tandarts of fysiotherapeut. Het is een aanvulling voor je persoonlijke welzijn met inzichten die je verder brengen in je leven.

Voel je welkom om rond te kijken op mijn site, en heb je vragen of wil je een afspraak maken aarzel dan niet om contact op te nemen via de mail: info@pinkpoppie.nl of het contactformulier

Met warme groet,
Silvia  

 
anne-nygard-RItCl_kH-gY-unsplash.jpg

Innerlijk licht

Alles is energie. Wij mensen bestaan uit energie en die energie laat zich zien als licht.

Ik leg het uit als een lantaarn in het centrum van je lichaam (de buik), waarin een grote brandende kaars staat. De manier van hoe je kaars brand is afhankelijk van hoe jouw geestelijke sterkte is en dus energie is. Laat ik het als volgt omschrijven:

Bij de ene persoon brandt de kaars heel fel en bij de ander is het nauwelijks een gloeiend pitje. Als het lichtje fel brandt is alles in het lichaam verlicht en ook daaromheen. Dan sta je stevig in je schoenen en ben je niet snel van je stuk te brengen. 

Als het lampje alleen gloeit is het lichaam donker en de omgeving eromheen ook. 

Hierdoor kunnen donkere gedachten en energieen zonder dat ze gezien worden bij je binnenkomen. Als het licht fel brandt is alles zichtbaar en kunnen donkere dingen niet ongezien binnen komen.

Kinderen zijn lopende lantaarntjes. Zij brengen licht in de wereld en steken met hun eigen licht andere lampjes aan. (hoe vertederend als een baby schaterlacht, mensen reageren bijna altijd met een glimlach)

Echter door verschillende omstandigheden, zoals school, opvoeding, de omgeving (maatschappij), familie kan het zijn dat het licht van een kind langzaam gedimt wordt. 

Zoals al eerder benoemt wordt alles zichtbaar in het licht. Sommige mensen die niet zo licht zijn, zien dingen van zichzelf in het licht wat ze liever niet willen zien of weten. Een kind spiegelt het gedrag van zijn omgeving en de mensen die bij hen zijn. Denk bv. aan dat een kind heel driftig wordt of niet wil gaan slapen. Dit kan spiegelend gedrag zijn van de ouder of de persoon die bij het kind is. 

Kinderen met veel licht zullen zich niet snel aanpassen aan de omgeving. Ze weten heel goed wat ze willen en vallen daardoor op. 

Kinderen die mee moeten met de regels en afspraken die er zijn zullen zich gaan verzetten, dit noemen we dan onaangepast gedrag. Juist dit gedrag zorgt dat er nog meer druk komt en zo is de cirkel rond.

Zie het als een deken die over het lantaarntje gehangen wordt. (of een doek over de vogelkooi in de avond, zodat de vogel stopt met zingen)

De deken voelt kriebelig en warm, hij moet eraf en dat gebeurt door je in allerlei bochten en bulten te wringen.

Als de druk (deken) blijft zal uiteindelijk het licht gaan doven naar een gloeipuntje. Het lichtje wordt gesmoord.

HIerdoor wordt het kind (of volwassene ) bevattelijk voor energie die niet past, het is niet zichtbaar en kan naar binnen sluipen.

In sommige gevallen gebeuren er zulke dingen dat het licht zover dooft, dat men vergeet wie je bent en in depressief wordt. Soms gaan mensen zich zelfs dan afvragen waarom ze nog hier op aarde zijn.

Het licht is uit het lichaam gegaan en daarom is het donker van binnen.

Het licht is echter nooit ver weg, het blijft altijd verbonden met het lichaam. Ik zie het als dat het via een lichtkabel aan de voeten door de aarde naar boven naast de persoon aanwezig is. 

Mensen met een zware depressie hebben professionele hulp en ondersteuning nodig van hulpverleners die daar speciaal voor zijn opgeleid.

Het terugvinden en terughalen van je eigen licht is ook heel belangrijk. Hierdoor werk je eigenlijk preventief aan een gezond en goed zelfbeeld. 

Door het licht weer te laten opvlammen, de deken eraf te halen en het licht terug te brengen kan je jezelf weer terugvinden. Jezelf weer leren kennen. Wie je bent, wat je leuk vind en weten waarom je hier bent.

Iedereen heeft namelijk iets bij te dragen, iets te brengen aan iemand anders. Dit hoeft niet iets heel groots te zijn, een glimlach, een luisterend oor kan al een leven veranderen.

Wat ik doe is jouw laten herinneren dat je licht bent en dat je weet wat het is. Ook ga ik je laten ervaren hoe het werkt en hoe je dit licht weer kunt laten opvlammen. 

Hoe het voelt als je licht fel brandt (denk aan verliefde mensen, die geven licht) en hoe het is als je licht gedempt is en bijna niet zichtbaar (denk aan iemand die onzeker is of ziek is, het licht dimt zich zodat iemand minder zichtbaar wordt en niet opvalt)

Ook kan ik jou, als ouder van een lichtkind, ondersteunen in de opvoeding.

Hoe ga je om met een kind wat zoveel licht geeft en daardoor opvalt door ander gedrag. Je zou het bijna kunnen omschrijven alsof je de hele dag in de spiegel kijkt. Je kind spiegelt jouw gedrag en energie. Ook die we niet bewust zijn. Dit is, omdat in het licht, alles zichtbaar wordt.

Verder kun je komen voor individuele coaching, een workshop of training, als je op zoek bent naar je eigen innerlijke licht of als je steviger in de schoenen willen komen te staan zodat hun licht helder blijft branden.

Ik maak gebruik van veel verschillende methodes: Oa het kleuren systeem van Aura Soma, energetische behandelingen (zoals bv. Avalon Ela Healing) of afstemming op de energie (persoonlijke reading)

Voel je welkom om bij vragen te mailen ( info@pinkpoppie.nl of info@silviaheemskerk.nl ) of te bellen (06-10720169)

Met warme groet,

Silvia  

Voor dagelijkse tips volg mijn instagram account @pinkpoppienl

 

 

 

 

 

Nieuwe data voor de workshops van Pinkpoppies!

pinkpoppie banner poppies.png

Update: we hebben nog een paar plekjes vrij om mee te doen!

Superleuk, we gaan weer een nieuwe serie workshops aanbieden! Zet de volgende data alvast in je agenda en geef je meteen op via de mail  want vol is vol!

zaterdag 8 en 15 april en zaterdag 13 en 20 mei.