Praktijk voor hooggevoelige kinderen en volwassenen gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige mensen
praktijk in begeleiding van hooggevoelige mensen
 
poppy-g5165a67e2_1920 startpagina pink poppie.jpg

Last van jouw hoog gevoelig zijn?

Loop jij tegen je gevoeligheid aan, merk jij dat je niet meer weet hoe je je eigen grenzen kunt aangeven?

Hoor je steeds vaker dat je niet zo gevoelig moet zijn?

Of ben je op zoek naar een manier om jezelf steviger neer te zetten en jezelf beter uit te drukken.

Welkom bij Pink Poppie!

Ik leer je hoe je weer thuis komt bij jezelf, hoe je je eigen denken leer herkennen, en hoe je zelf de touwtjes weer in handen kan nemen.

Niets zweverigs aan, maar stevig met de voeten op de vloer. 

Ook verkoop ik producten in de webshop die jou ondersteunen gedurende de dag door. 

Nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie over de producten in de webshop? Vul het formulier op de site in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Veel plezier met rondsnuffelen,

 

 

 

 

 

 
poppy-flower-ge6e77cf0a_1920 nieuw .jpg

Nieuws:

Ja en dan is het zover. Kleurigleven wordt Pink Poppie!

Ergens was dit al even achter de schermen aan de gang en op een gegeven moment is het zover dat het gewoon tijd is om de sprong te wagen.

Maar hoe is het nu zo gekomen?

Afgelopen zomer liep ik langs een veld met prachtige klaprozen. Opeens vielen me vooral de roze poppies op. Zij stonden fier en stoer tussen alle rode bloemen. Voor mij was het alsof iemand heel hard in mijn oor riep: zie je die roze poppies? Dat zijn de hooggevoelige kinderen en mensen tussen alle andere mensen. Kijk hoe ze stralen en trots staan te bloeien. Zo stevig als alle anderen, maar net iets lichter van kleur. 

Op dat moment besloot ik dat mijn praktijknaam omgedoopt zou worden tot Pink Poppie. De hooggevoelige kinderen en mensen die nog niet zien hoe sterk en mooi ze zijn in onze maatschappij laten ontdekken en ervaren hoe bijzonder ze mogen zijn.

Uiteraard brengt het ook mee dat je afscheid moet nemen van de oude naam: Kleurigleven. Dit heeft even tijd nodig gehad, het loslaten en vertrouwen op mijn gevoel. De stem die riep dat het ging veranderen ook serieus nemen en in het zonnetje zetten. Net als de poppies open springen en bloeien. Nou hier is ze dan: Welkom bij Pink Poppie!

Ook ben ik super trots op mijn dochter Beau. Zij gaat de nieuwe lay out en het  logo ontwerpen. Dit is nog work in progress, maar het begin is er!

Met warme zonnige groet,

Silvia