Praktijk voor persoonlijke reading, healing en coaching waarin jij volledig centraal staat
Persoonlijke reading, healing en hsp coaching
 
betalen.png

Wat is jouw bijdrage?

Hieronder vind je een overzicht van de prijzen en afspraken als je een afspraak wil maken:

  • Voor een persoonlijke reading bij mij in de praktijk of bij jou thuis of op locatie betaal je € 80,00 per uur. Een reading duurt anderhalf uur, je betaald dan dus € 120,00 . Je hoeft niets mee te nemen want de reading wordt opgenomen en wordt na afloop via de app toegestuurd. Uiteraard kun je een foto van een dierbare overledene meenemen, als je wil dat ik daar contact mee maak voor een mooie boodschap. Heb je na de reading vragen of opmerkingen, dan mag je me altijd bellen of appen voor ondersteuning. Tijdens de reading ben ik me niet bewust van de tijd en daarom kan het ook langer duren. Eventueel, indien je dit wil, kan ik je ook coaching tools geven nav de besproken zaken. Als we langer dan anderhalf uur zitten blijft de prijs max. € 120,00. Zoals boven beschreven kan ik ook bij jouw thuis komen, dan vraag ik een extra bedrag van € 5,00 euro in de Bollenstreek, daarbuiten komt er € 5,00 en een kilometer vergoeding van € 0,20 per kilometer extra bij. Afrekenen is voor of na de reading. 
  • HSP coaching: maximaal 10 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur per keer, prijs per keer € 120,00 (inclusief gratis intakegesprek. Je betaald per bijeenkomst.) De afspraken zijn 1 x in de drie weken. Na de sessie krijg je opdrachten mee voor thuis. Mocht je tussen de sessies in vragen of opmerkingen hebben, dan mag je me altijd bellen of mailen. Betaling voor of na de sessie.
  • Energie behandeling in de praktijk (Avalon Ela healing) : € 80,00 
  • Energie behandeling op afstand, inclusief verslag op de mail : € 65,00
  • Prijzen workshops: zie agenda voor actuele workshops en de bijbehorende tarieven**.

* De betaling kan voldaan worden via pin, tikkie, bankoverschrijving of contant. 

**Bij annulering van deelname aan een workshop of training tot een maand voor deelname volledige terugbetaling. Binnen een maand tot een week voor start workshop 50 % restitutie, annulering binnen een week geen restitutie ivm gemaakte kosten voorbereiding en aanschaf materialen voor de workshops of training.

**De workshops zijn op voorwaarde van voldoende deelnemers. Mocht de workshop niet doorgaan ivm te weinig aanmeldingen dan krijg je de betaling volledig terug.