Praktijk voor hooggevoelige kinderen en volwassenen gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige mensen
praktijk in begeleiding van hooggevoelige mensen
 
Avalon Healing.jpg

Avalon ELA healing

Door o.a. mijn hoog gevoeligheid kan ik voelen of er een onbalans is in de energie van mensen, dieren, huizen of materialen.

Onbalans bij mensen en dieren uit zich als volgt:
Je bent uit je doen, je voelt je niet lekker, je hebt geen energie, dit soort gevoel. Dit kan door allerlei situaties ontstaan.
Ik kan je helpen om je balans weer terug te vinden door het geven van een Avalon ELA-energy healing.

Deze healing A-energy healing energie staat in verbinding met de oude wijsheid vanuit Egypte, Leimuria en Atlantis. De drie kosmisch belangrijke beschavingen.

Deze energie healing is een nieuwe vorm van healing, die blokkades wegneemt uit je energiesysteem, waardoor het energiesysteem en daaropvolgend je lichaam zichzelf gaat corrigeren. Een energie die ziektes en psychische problemen kan helen, daar waar andere energieën niet voldoen.

Hoe en wat moet je doen om deze healing te ontvangen?

Deze healing kan ik op twee manier geven:
Op afstand, jij lekker thuis en ik stem me op je af en geef je een afstandshealing of bij mij in de praktijkruimte.
Je ligt dan op een behandeltafel met een warme deken en kussen zodat je volledige ontspanning kunt ervaren. Wil je liever niet liggen of kun je dat fysiek niet, geen probleem dan mag je ook blijven zitten.

De tijdsduur van de healing is gemiddeld een uur. Vooraf vertel ik wat ik ga doen en na afloop is er even tijd om na te praten.


Nog even ter info:
Wanneer is een healing nodig?
Een healing is altijd prettig om het jezelf te gunnen. Elke behandeling brengt rust, verlaagt stress en zorgt dat het lichaam aangevuld wordt met nieuwe krachtige energie.

LET OP!

Een healing is geen vervanging voor medisch onderzoek. Wanneer je je langdurig lichamelijk onwel voelt, raadpleeg dan een arts