Praktijk voor persoonlijke reading, healing en coaching waarin jij volledig centraal staat
Persoonlijke reading, healing en hsp coaching

Gastenboek

Ik wil je vragen om een berichtje of ook wel review achter te laten in mijn gastenboek. Hierin beschrijf je wat jouw ervaringen en belevingen zijn met de Aura-Soma, Avalon ELA healing, persoonlijke reading, workshops of Leergang hsp. Alvast hartelijk bedankt hiervoor, door jouw reactie kunnen mensen een idee krijgen hoe ik werk en welke beleving je krijgt bij mij in de praktijk.

Reactieformulier

Sylvia kwam voor een persoonlijke reading. Waarvan het doel was om rust in ons huis te brengen en voornamlijk in de kamer van mijn dochter. Tijdens de reading kwamen we achter veel dingen die voor mij van grote waarde zijn. Daardoor ervaar ik heel veel rust in mijn huis waar ik mij eerst onrustig voelde. Ik zou Sylvia omschrijven als een fijne en warme aanwezigheid. Ze kan van moeilijke onderwerpen iets moois en fijns maken. Nogmaals bedankt voor je komst Sylvia!

Madou12-02-2023 10:49

Het kleurenconsult was als een cadeautje aan mezelf!
Nogmaals bedankt Silvia voor deze mooie ervaring!

Isabella14-09-2021 18:35

Met Sivia had ik een moment afgesproken voor een kleurenconsult.
Voor mij was het de eerste keer dat ik zoiets deed en ik ging er vol verwachting heen. Ik had geen idee wat mij te wachten stond en wilde mij laten verrassen.
Ik werd door Silvia heel hartelijk ontvangen en naar haar zeer sfeervolle werkkamer gebracht.
Na even een praatje ging de kleurenkast open en kreeg ik de opdracht om vier flesjes uit te zoeken.
Om mij in alle rust hiervoor de tijd te geven ging Silvia even thee zetten.
Door mijn ogen dicht te doen en de vraag te stellen welk flesje goed voor mij zou zijn en daarna direct vanuit mijn gevoel te kiezen kwam ik op vier verschillende flesjes.
Daarna mocht ik ze op tafel neerzetten zoals het voor mij juist was.

Tijdens de thee heeft Silvia uitleg gegeven over de plaats van het flesje en de kleuren.
Deze informatie heb ik later een verslagje van gekregen, zodat ik op dat moment er gewoon naar kon luisteren.
Ik heb het als zeer respectvol, gezellig en bijzonder ervaren en ik weet zeker dat ik nog een keer terug ga komen voor een vervolg.

Zo'n kleurenconsult is ook leuk om als cadeautje aan een speciaal iemand te geven.
Ik wil Silvia hartelijk bedanken voor deze mooie ervaring.
Saskia

Saskia14-09-2021 12:36

Ik had op vrijdagavond 21/2 mijn eerste reading bij Silvia. Overigens mijn eerste echte reading en ik vond dit ontzettend spannend. Maar ik werd ontzettend warm ontvangen. Het is een fijne kamer om te zitten lekker warm met kaarsen en thee.
De reading verliep goed. Ik kreeg een fijn gevoel bij haar, eerlijkheid en dankbaarheid ook vanuit haar. Na de sessie ook nog even zitten na kletsen. Ik ga binnenkort weer en ik kan niet wachten! Ik heb het heel fijn ervaren.

Ashley31-03-2020 19:28

Ik heb vrijdagmiddag een reading gehad van Silvia die bij mij overkwam als warm en duidelijk. Het heeft mij de antwoorden gebracht die ik zocht. Het is zeker een aanrader als je contact wil krijgen met een overleden dierbare. Silvia gaf mij rust en nam de tijd om antwoorden te vinden.

Carla30-12-2019 12:56

Zaterdag 7 september
Mijn eerste ervaring met Aura Soma!
Met een open mind heb ik mij mee laten nemen op deze kleuren reis. Silvia’s liefdevolle uitleg zorgde ervoor dat ik verrast werd door de veelvuldigheid van gedachten, gevoelen en emoties die daarbij gepaard gingen. Wijsheid vanuit kleuren werd voor mij een nieuwe manier van kijken maar het leven. Hartelijk dank. Warme groet, Eleonore

Eleonora08-09-2019 21:47

Ik ben al vaker over de afgelopen 8 jaar naar kleurigleven geweest en elke keer ben ik veel wijzer geworden over hoe ik verder kan groeien als persoon.
Het heeft me veel geholpen met hoe ik zachter met mezelf om kan gaan in een wereld die zegt dat alles snel en tussen de regeltjes gedaan moet worden.
De aura soma flesjes helpen mij nog steeds om goed bewust te blijven en aandacht voor mezelf te hebben.
De workshop is altijd een relaxte ervaring waar je met een nieuwe blik en energie vandaan komt om weer nieuwe levenslessen aan te kunnen.

Het blijft een prachtige ervaring waar ik altijd aan terug blijf denken.

Danique Tempelaar26-02-2019 09:20

Ik heb heel vaak van Silvia consulten gehad.
Wij hebben samen de opleiding gedaan
Aura-Soma therapie.
Wat mij aan Silvia opvalt is de ongelofelijke
kennis van de aura-soma haar objectieve
kijk en goede intuïtie.
Ze heeft heel veel kennis niet alleen van de aura-soma.
Ook healing ,familie opstellingen ,stenen,
Art. En nu ook werken met hooggevoeligheid.
Prachtige combinatie.
En een groot gevoel voor humor ook niet onbelangrijk om met beide voeten in deze
aarde te blijven.

Elly den Hollander24-02-2019 20:31

Ik heb een poosje geleden na een Avalon healing (was heel mooi) een avondworkshop bij Kleurigleven gedaan. Was heel verrassend wat er bij mij naar voren kwam. Bijzondere kaartjes, bijzondere harte boodschapjes, allemaal leuke inzichtelijke dingen. We maakten ook een hartdoosje, daar bewaar ik de mooie dingen in die er die avond voorbij kwamen, en dat was verrassend genoeg een totaal aan wat er bij/in mij speelde. Ik was dankbaar en ook ontroert. De sfeer was goed, mede door nog andere deelnemers en de natuurlijke begeleiding. Dank je wel Silvia, ik kom zeker nog een keer.

MariaM24-02-2019 17:41

Ik van Sylvia een Aurasoma consult gehad die heel verhelderend was en mij inzichten gaf.
Ik heb meerdere workshops gevolgd bij Sylvia waar ze heel verhelderend en beeldend kan vertellen. Ze laat je innerlijke spreken door kleuren, plaatjes en kaarten die je zelf uitkiest. Echt een aanrader!

Monica24-02-2019 17:24

1   |   2      »      
Reactieformulier

Reactieformulier