Praktijk voor persoonlijke reading, healing en coaching waarin jij volledig centraal staat
Persoonlijke reading, healing en hsp coaching

nieuw logo, aangevulde site!

Logo_kleurigleven 1.png

Zohe, vandaag even lekker doorgebuffeld achter de laptop. En wat ben ik weer blij.

Mijn nieuwe logo op de site gezet, de kleuren van de site aangepast aan het logo.

Daarnaast heb ik de site aangevuld met de hsp 3-in-1 test en een overzicht van alle aura-soma consulten. 

Ook niet geheel onbelangrijk een overzicht van de prijzen die ik reken.

Maar waar ik echt heel blij mee ben is dat een aantal trouwe bezoekers en vrienden van mij en dus ook KleurigLeven een prachtige recensie hebben geschreven.

Dank jullie wel, ik ervaar de workshops, consulten en healings altijd als heel waardevol en een eer om dit te mogen doen en delen. Ik bruis van de ideeen en zin om lekker aan de slag te gaan.

Voor nu een fijne avond, tot snel 

 

ik krijg een nieuw logo!

Afgelopen vrijdag ben ik bij Angelique van LaLique geweest. Zij heeft mijn logo van KLeurigLeven zo’n zes jaar geleden ontworpen.

En ik moet zeggen ik was er toen dolblij mee. Maar nu voelde het niet meer zo passend. Alsof ik het wat ontgroeit was.

Het is me te statisch ik wil meer beweging. En andere kleuren. Welke ga ik niet verklappen nog, want het moet nog wel even een verassing blijven.

In ieder geval hebben we weer heerlijk zitten brainstormen want als er iemand is die mijn gedachtenkronkels om kan zetten in iets heel moois is zij het wel.

En wat heerlijk toen zij mij bevestigde dat ze ook vond dat het niet meer bij me past. Dat het echt anders mag worden.

En nu dus in blijde verwachting.. het voelt alsof alles op zijn plek valt, mijn droom, mijn hartenkind weer helemaal tot leven komt met een mooi nieuw logo. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte.

En kijk ondertussen is op de agenda, een geweldige nieuwe cursus ga ik aanbieden. Ook weer zo’n kadootje… ja ik ben heel blij

Mijn nieuwe site staat online!!!

uil.jpg

Jaaaaa, KleurigLeven staat online! Super, ik heb heel hard gewerkt achter de schermen, maar daar is ie dan!

Uiteraard ga ik de site nog verder aanvullen met meer info over wat ik allemaal doe en ga organiseren. Maar het begin is er. En ik ben best trots!

Vrijdag ga ik KLeurigLeven opnieuw inschrijven bij de kvk en heb ik een afspraak met Angelique van Lalique om mijn logo te updaten.

Ik heb er zo´n zin in, wilde dit even delen.

Fijne avond en snuffel lekker rond op mijn site. Als jullie nog dingen missen, dingen niet duidelijk vinden laat het me weten, dan kan ik die meenemen in het verbeteren van mijn site!

liefs Silvia 

hoe begin ik dit jaar

overprikkeld.jpg

Gelukkig al het feestgedruis is ten einde, het nieuwe jaar is nu echt van start. En hoe, zohe, de energie in mij is heftig genoeg. Het ene moment heb ik een blij ei gevoel en het andere moment lig ik het liefst de hele dag onder een deken in mijn bed. Jaja... gevalletje overprikkeling op zijn ergst.

Mede door het harde geknal van het vuurwerk ben ik even uit mijn gewone doen. En hoe graag ik ook terug wil naar mijn gewone doen, wat dat dan ook moge zijn, het lukt me niet meteen. 

Argh... overgave, ik heb zoveel geleerd, geoefend, en meegemaakt, hoe werkt het ook alweer. En ineens is het er, dat moment dat het lijkt of er een lampje gaat branden boven je hoofd. Ik hoef niets te doen, dat is het, toegeven dat het er is. Dat ik even niet zo sterk ben nu. 

Wow wat doet dat goed... en als ik dan als verrassing een ontspanningsmasage krijg van een uur en als toetje ook nog een uur mag floaten (zooooo heerlijk, alsof je in het universum zweeft) dan voel ik dat het goed komt. En wat heerlijk dat er mensen zijn die naar me luisteren en begrijpen en weten wat ik nodig heb.

Jaaa ik ben er weer, 2019 here I come!

«      1   |   2