Pinkpoppie: praktijk voor hoog gevoelige kinderen en volwassenen waarin jij volledig centraal staat
praktijk in begeleiding van hooggevoelige mensen
 
Silvia pink poppie.jpg

Wie ben ik?

Graag stel ik me voor.

Ik ben Silvia, getrouwd, moeder van twee, bijna volwassen, kinderen en woon al mijn hele leven in het hart van de Bollenstreek.

Vanaf het moment dat ik moeder zou worden, begon mijn eigen spirituele ontwikkeling. Ik kon niet meer om mezelf heen, kon niet blijven ontkennen dat ik echt anders ben en anders reageer dan de meeste mensen om mij  heen. Mijn hoog gevoelig zijn zat me enorm in de weg. Ik wilde met alles en iedereen mee doen, niet opvallen of aanstellen, maar dat ging echt niet meer. Het was de tijd om mijzelf leren te begrijpen. Het is het mooiste kado en avontuur wat ik ooit aangegaan ben. 

Toen ik meer en meer ontdekte hoe fijn het is om jezelf te kunnen zijn, en mezelf overeind te houden in deze drukke en hectische wereld, besloot ik om mezelf hierin te gaan specialiseren om kinderen en volwassenen die ook zo tegen hun gevoeligheid aanlopen te helpen.

En nog steeds ben ik niet uitgeleerd. Ik blijf bijscholen en door ontwikkelen. Ook mijn eigen bevindingen gebruik ik steeds meer.

De laatste jaren merk ik dat mijn clienten steeds jonger worden. Dat vind ik een geweldige ontwikkeling. Dit betekent dat mensen steeds sneller voor zichzelf durven kiezen en willen weten wie zij echt zijn. 

Omdat ik ook niet alles weet werk ik graag samen binnen een groot netwerk. Zo kan ik je een aanbeveling doen als ik niet de juiste persoon voor jou vraag ben. Ik ben oa aangesloten bij Bewust Bollenstreek: www.bewustbollenstreek.nl en HSP begeleiding Nederland: www.hspbegeleidingnederland.nl 

Ik hoop dat je een beetje indruk hebt gekregen wie ik ben, voel je van harte welkom en wees trots op dat je al zover gekomen bent om mijn site te vinden en lezen.

Met hartelijke groet,

Silvia 

Sinds dit najaar werk ik samen met Jessica. Samen hebben we de droom en missie om diverse leuke en creatieve workshops te ontwikkelen voor de hoog gevoelige kinderen van nu. Het is super motiverend en geweldig leuk om te samen te ervaren hoe veel de kinderen hebben aan de tips die wij hen geven. Ik ben superblij met deze nieuwe samenwerking, waarin wij onze krachten en expertise kunnen bundelen.

Hieronder stelt Jessica zich kort aan je voor:

Ik ben Jessica van Leeuwen. 39 jaar oud, moeder van 2 pubers en al 22 jaar samen met mijn vriend en vader van mijn
kinderen. We zijn een sensitief gezin met zijn allen.
Ik werk al zo lang als ik me kan herinneren met kinderen. Vroeger oppassen als bijbaantje, en later geslaagd voor mijn
SPW3. Gewerkt als onderwijsassistent in het speciaal onderwijs, pedagogisch medewerker in de kinderopvang op
horizontale en de langste tijd op een verticale groep. Ik ben ook werkzaam geweest als pedagogisch coach, en al
geruime tijd VE tutor en sinds kort pedagogisch medewerker op de speelschool en een 7- BSO. Ik ken Silvia via het
werk en later ook omdat ik de cursus omgaan met je hoog gevoeligheid volgde bij haar. We hadden en hebben een goede klik en een beetje dezelfde drijfveer in deze roerige tijd.
Ik heb altijd een extra zintuig gehad als het gaat om hoog gevoelige kinderen. De drijf om ouders advies te geven bij
opvoedvragen en zo hun kinderen beter te begrijpen. Kinderen helpen en zorgen dat ze zich staande kunnen houden in deze maatschappij is mijn missie.

 
opleidingen.jpg

Opleidingen

Ik vind het belangrijk dat ik professioneel en onderbouwd mensen kan begeleiden. Daarom heb ik mij op verschillende manieren geschoold en vind ik het belangrijk om regelmatig mijn kennis op te frissen.

In september ga is starten met de een jarige medium opleiding bij Marion Berndsen. Dit is om mijn mediumschap nog verder te ontwikkelen.

Naast mijn opleidingen heb ik mijn eigen ervaring als hooggevoelig persoon. Ik gebruik mijn belevingswereld en ervaringen als hsp als voorbeeld om de theorie om de leergang hsp te verduidelijken. 

De opleidingen die ik heb gedaan:

Aura-Soma level 1 tot en met 3

Aura-Soma Presentatie Vaardigheden

Avalon ELA healing opleiding

Leergang HSP begeleider 

Kindercoaching

MDGO Agogisch Werk

Coach gezonde kinderopvang

 

Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd waaronder:

verdiepingsavonden mediumschap

basiscursus meditatie

Intuitieve ontwikkeling 

Healing opleiding

BHV